en

9.september 2014

Ny udgivelse fra "Ørehænger"

I foråret 2015 har Morten Kjær og jeg arbejdet sammen i 10 år omkring "Ørehænger". For at fejre dette, er vi i øjeblikket i gang med at planlægge en ny node-udgivelse med kor-arrangementer, der udkommer maj 2015. 

 

28.april 2014

Dette forår har jeg skrevet og arrangeret rigtig meget musik. Denne del af mit arbejde nyder jeg virkelig! Bl.a. har jeg skrevet musik til en tekst fra Bibelen: The Way Of Love (1 Corinthians 13), som min Ørehænger-kollega Morten Kjær har arrangeret til et stort vokalt værk, der skal opføres af Jazzchoir Freiburg og the LAKI-Popchor/Regional Church Popchoir i Tübingen, Tyskland. 

Og lige nu sidder jeg og arrangerer "Blomstersangen" af Marie Key til DR Pigekoret. 

At fordybe sig i, og skabe, musik er det bedste!

 

11.november 2013

Jeg har arrangeret titel-nummeret til Vocal Line´s nye udgivelse "Precious Things". At arrangere til dem er som at arrangere til det aller smukkeste "instrument". Sangen er skrevet af en af mine yndlingskunstere: Tori Amos.

Her er et link til sangen: https://soundcloud.com/vocalline/vocal-line-precious-things

Se www.vocalline.dk og tjek også de mange kommende koncerter med koret.

 

5.august 2013

Nye spændende projekter

Så er en dejlig sommerferie slut.

Jeg er ved at skrive ny musik til nogle af Tove Ditlevsens digte, som skal bruges til en vokal-workshop i november, hvor klassisk og rytmisk musik forenes i Ditlevsens univers. Se mere på flg. link: http://www.kor72.dk/dk/korstaevner/crossover/

Derudover skriver jeg en masse nye vokal-arrangementer til bl.a. SONO, Tuned In og mit eget pigekor Maestra. Skønt at dykke ned i smukke bevægende sange af bl.a. Marie Key og Turboweekend.

 

16.maj 2013

Ny håndbog for korledere: "MODERN VOCAL MUSIC"

Ørehænger´s nye engelsksprogede håndbog for korledere "Modern Vocal Music" er nu kommet! Over 100 praktiske øvelser om Preparation, Warm-Ups, Study Methods, Games & Icebreakers, Communication og Vocal Developement. Bestil bogen på vores hjemmeside www.orehanger.dk

 

14.april 2013

BOGUDGIVELSE "MODERN VOCAL MUSIC"

Morten Kjær og jeg arbejder i øjeblikket på de sidste detaljer til vores nye (engelsk-sprogede) håndbog for korledere "Modern Vocal Music". 5 forskellige kapitler om indstuderingsmetoder, opvarmning, vokal udvikling, ice-brekaers og meget mere. Bogen udkommer til Aarhus Vocal Festival midt i maj. Se mere på www.orehanger.dk

 

9.januar 2013

GODT NYTÅR!

Jeg glæder mig til mange spændende projekter i den kommende tid, bl.a. workshops i Danmark og Tyskland, færdiggørelse af vokal-arrangementer til bl.a. Vocal Line og ikke mindst det daglige arbejde på Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole.

Og så ser jeg frem til at skrive mere musik og synge! Min EP er stadig tilgængelig, se Not Later Love i menuen til venstre.

 

1.nov. 2012

Min EP "Not Later Love" kan nu også købes som fysisk cd. Den kan dog kun købes her på siden. Send en mail til kontakt@malenerigtrup.dk, og den kommer med posten. Den koster 60 kr. (+ forsendelse).

EP´en kan selvfølgelig stadig downloades på iTunes, Wimp og Spotify. 

 

29.september 2012

Det er en stor dag! Min EP "Not Later Love" er nu udgivet og kan downloades på iTunes. Den udgives kun digitalt, så skynd dig at hente den ;-) Se video-teaser under menupunktet Not Later Love

 

7.september 2012

Min EP "Not Later Love" er næsten klar! Den bliver tilgængelig på Itunes indenfor få dage. Følg med her på siden eller på Facebook.

 

30.maj 2012

Om en måneds tid er vi færdige med mixning af 4 af mine egne sange, som jeg har indspillet her i foråret med Peter Dencker (klaver), Henrik Møller (bas) og Andreas Lund (akustisk guitar). Dertil har Nikolai Bøgelund arrangeret for cello, melodika og andet godt. Jeg glæder mig meget til indsynge vokaler her midt i juni. Sangene bliver tilgængelige på bl.a. Itunes. Følg med her på siden eller på facebook.

 

1.maj 2012

Se mit skønne pigekor Maestra synge Fallulahs "Use It For Good" her: http://vimeo.com/40357748. Arrangementet kan i øvrigt købes på www.chorusonline.com. Se også mere på www.maestra.dk

 

1.april 2012

I dag udkommer Ørehængers nye nodebog "Backwards in Reverse" med 5 sange og arrangementer, der er komponeret og arrangeret for kor (SSATB) af Morten Kjær og mig. Alle sangene er indspillet af den danske vokalgruppe Vox11 og kan downloades via Itunes. Se mere på www.orehanger.dk


 
Malene Rigtrup - Home
Malene Rigtrup
kontakt@malenerigtrup.dk
+ 45 2739 3904